Halsspecifikationer

True Temperament använder de bästa gitarrhalsar som finns att tillgå på marknaden, tillhandahållna av Warmoth Guitar Products i USA*. Här i Sverige använder vi CNC och laserteknologi för att utforma våra unika bandspårskurvor, samt installation av greppband och markeringar.

Notera stödstångens finjusteringsskruv på diskantsidan av halshälen. Den gör att man inte behöver lossa halsen för mindre stödstångsjusteringar. Man bör dock stämma ner strängarna innan man drar åt finjusteringsskruven med den medföljande hexnyckeln.

Warmoths sida med mer information om finjusteringsskruven.

Vår Model S hals passar en standard Fender Strat® halsficka. Standardutförande är med "6 vänster" stämskruvsplacering. På specialbeställning kan den även fås med "4 + 2" huvud.

Vår Model T är en utbyteshals för Fender Telecaster®. Halsens huvudprofil är licensierad till Warmoth Guitar Products Inc, av Fender. Vi levererar dessa halsar utan True Temperament-logotypen på huvudet.


SPECIFIKATIONER:
Mensur: 25-1/2" (647,7mm)
Sadelbredd: 1-11/16" (42,86mm)
Greppbrädesradie: 12" (304,8mm)
22 band, 0,090" (B) x 0,045" (H) innan putsning ("medium jumbo")
Hals: lönn
Greppbräda: rosewood
Andra träslag mot specialbeställning + tillägg: begär offert

Vi har även 24 - 3/4" (628,65mm) mensur konverteringshalsar. Dessa passar på 25 -1/ 2" mensurskroppar med standard stallplacering utan modifikation. Andra specifikationer som ovan.

* True Temperament tar fullt ansvar gällande garantin på dessa halsar. Ev reklamationer ska riktas till True Temperament, inte Warmoth.

" Fender, "Stratocaster" och "Telecaster" är reg varumärken av Fender, Inc.

Paul Guy är Fender certifierad akustisk & elgitarrtekniker, Gold Level. Bortsett från det så har vi inga samband med Fender.

Patent Pending